ТРЕЙЛЪР за филма за СУЗИ КУАТРО с участието на АЛИС КУПЪР и ДЕБИ ХАРИ

12 Май 2020
news page
Дългоочакваният документален филм за живота и творческия път на СУЗИ КУАТРО, който трябваше да излезе миналата есен, ще се появи най-после сега през лятото.
 
В новия трейлър (вижте долу) са включени ЧЕРИ КЪРИ от THE RUNAWAYS, КЕЙТИ ВАЛЪНТАЙН от THE GO GO’S, АНДИ СКОТ от SWEETАЛИС КУПЪР и ДЕБИ ХАРИ от BLONDIE.
 
Ето и думите на АЛИС КУПЪР:

През годините, много момичета се опитваха да бъдат като СУЗИ КУАТРО, но това си е ДНК - не можеш да се преструваш.”
 
Фимлът е озаглавен 'Suzi Q' и с него режисьорът ЛИАМ ФЪРМЕЙДЖЪР ще ни потопи в продължаващата вече 54 години кариера на родената в Детройт СУЗИ - първата дама, която пробива сама в доминирания от мъже свят на рока.
 
В него има специални интервюта и с ДЖОАН ДЖЕТ, ЛИТА ФОРД, ТИНА УАЙМАУТ, ДАНИТА СПАРКС, КЕЙ ТИ ТЪНСТОЛ, както и семейството на КУАТРО.
 
Уникалната СУЗИ КУАТРО. Продала е над 55 милиона копия в целия свят и все още пълни стадиони. Оказала е огромно влияние върху развитието на музиката, но сякаш все още не е получила истинското признание, което заслужава. Една от целите на този филм е да постигне и това, както и да запознае по-новите поколения с явлението СУЗИ КУАТРО.” - споделя режисьорът.
 
Последният албум на СУЗИ - 'No Control' беше издаден преди година - през март 2019 от Steamhammer.
 
(снимка: Sicily Publicity)
 
 
Източник: loudersound.com