SYSTEM OF A DOWN пуснаха първите си две нови песни от 15 години насам

06 Ноември 2020
news page

SYSTEM OF A DOWN се завърнаха с първите си нови студийни записи от 15 години насам. 

Групата издаде две песни - “Protect the Land” и “Genocidal Humanoidz”, с които иска да насочи вниманието на американската и световна общественост към войната, която са принудени да водят арменците в Нагорни Карабах.

И четиримата искаме да ви кажем нещо изключително важно в един глас. В тези наши две нови песни се говори за една ужасна и безкрайно сериозна война, която се осъществява в момента в нашата културна родина - Арцак и Армения. Призоваваме ви да прочетете повече по въпроса и когато го направите, да разпространите информацията за ужасяващата несправедливост и нарушаване на човешките права, които се случват там в момента. Смирено ви молим да направите малки или по-големи дарения в помощ на онези, които са засегнати тежко от тези престъпления срещу човечеството.”
 
Двете песни могат за бъдат закупени в Bandcamp и слушани в клиповете долу.
 
За последно SYSTEM OF A DOWN издадоха музика като група през 2005, когято се появиха двата им албума 'Mezmerize' и 'Hypnotize'. След това имаше концерти и турнето, но певецът СЕРЖ ТАНКИЯН неведнъж беше изразявал мнението, че няма интерес да прави нова музика с колегите си. 
 
  
 
 
Източник: consequenceofsound.net