PEARL JAM пуснаха бонбони за Свети Валентин - естествено - БЕЗ глутен

30 Януари 2021
news page

Любимите ни PEARL JAM се опитват да привнесат малко сладост и любов в объркания ни свят.

Съвместно със сиатълския производител на шоколад - Theo Chocolate - групата пуска собствена марка "домашно приготвени" бонбони. 

Те, разбира се, са направени само от "органични продукти" - при това БЕЗ соя и глутен.

Бонбоните 'Pearl Jam' са три вида - черен шоколад и карамел с вкус на ябълков сайдър, крамел с мляко и кафе, както и солен черен ванилов карамел. Всички приходи от продажбите на бонбони са предназначени за подпомагане на дейността на фондация Vitalogy.

Тя беше създадена от групата още през 2006 с цел да помага на различни неправителствени организации, които работят в областта на общественото здраве, опазване на околната среда, изкуство и образования и социална промяна.

Бонбоните се появяват на пазара, като възможен подарък за Свети Валентин, а същевременно - от 12 до 16 февруари - PEARL JAM ще стриймват концерта си от 10 август 2018 в Сиатъл. 

Става дума за второто шоу на Safeco Field, в която групата изпълнява на живо през екзалтираната публика цели 37 песни, сред които и кавъри на Том ПетиPink FloydIggy and The StoogesКрис Корнел, MC5Dead Boys, както и цели шест парчета от дебютния си албум 'Ten'.
 
 
Източник: consequenceofsound.net