PINK няма да пее в София. Окончателно.

03 Юли 2007
news page

След като концертът й в неделя бе отложен за днес, късно снощи стана ясно, че Пинк, чието име напоследък се прокрадва еженевно на "страниците" на Тангра Мега Рок, в крайна сметка няма да пее на фестивала "Арена Музика 2007" в София. Причината се крие във все още разклатеното й здраве, както става ясно и от официалното изявление на тур мениджъра на певицата, направено по-рано днес:

"Казвам се Ник Куа и съм тур мениджър на Пинк.
Пристигнахме в София много рано сутринта в неделя. За съжаление се наложи да извикаме лекар, който да прегледа Пинк, защото беше настинала лошо, имаше възпалено гърло и това се превърна в инфекция. Останахме в София, за да може да излезе на сцената днес, но състоянието й не се подобри и се наложи да отменим шоуто.
Пинк все още е на легло и тръгваме утре към следващия град от турнето. Много съжаляваме, че нямахме възможност да направим концерта си тук. Това е първото шоу, което Пинк отменя за 173 изнесени концерта. Тя е много тъжна, защото досега не е отменяла своя изява, но просто няма начин да пее, дори не може да говори. Лекарите й забраняват да пее, докато не се почувства по-добре. Не знаем докога, може би до два или три дни.
Много съжаляваме, че не можахме да направим концерта си в София, но се надяваме да се върнем, когато тя е по-добре, за да пее в България."

Организаторите на шоуто, Sofia Music Enterprises, както и екипът на Пинк се извиняват на всички фенове за причинените неудобства. Билетите за отменения концерт ще могат да бъдат върнати в местата, откъдето са закупени от петък, 6 юли.

Фестивалът "Арена Музика 2007" ще бъде закрит официално утре с шоу на Marilyn Manson и Type O Negative.

Източник: SME.bg