PANTERA си записват концертите за евентуален концертен албум

19 Март 2024
news page

Настоящата шоу формация на PANTERA е записвала много от своите концерти и се обмислят вариантите да бъде издаден концертен албум, съобщи ЧАРЛИ БЕНАНТЕ.

Барабанистът на ANTHRAX, който заедно с китариста ЗАК УАЙЛД свири с оригиналните членове на PANTERA - ФИЛ АНСЕЛМО (вокали) и РЕКС БРАУН (бас) говори за това в подкаста The Vinyl Guide:

"Да, ще видим. Говорихме за това. Записали сме много концерти и може би трябва да отделим време и да прослушаме кои са станали добре или да се спрем на един или пък да изберем разни парчета от различни концерти."
 
БЕНАНТЕ подчертава, че чудесно си дава сметка за това, че има и недоволни от идеята PANTERA да изнасят концерти под това име, при положение, че братята ДАЙМБЕГ и ВИНИ ПОЛ са покойници: 
 
"Да, знам, че това не е оригиналната Pantera. Трябва да съм шибан идиот да не осъзнавам това. Но тези концерти ми дават възможност - а) да окажа почит на моите приятели b) да свиря песни, които обичам и c) да дадем шанс на публиката да чуе тези парчета отново, особено за хора, които никога не са имали възможност да гледат Pantera в миналото."
 
на снимката: PANTERA в София, май 2023, автор Орлин Николов-Orleff
Източник: antimusic.com