Zucchero в "Music Idol"

01 Април 2008
news page

“Поне два часа и половина ще продължи концертът на суперзвездата Дзукеро в София на 4 май”, съобщиха организаторите Joker Media. “Турнето на певеца е в подкрепа на албума му “All The Best”, издаден у нас от Universal Music Group/Вирджиния Рекърдс. В него, освен най-известните му песни, са включени и няколко нови, неиздавани досега парчета, както и кавъри на хитовете “You Are So Beautiful”, “Wonderful Life” (виж по-долу) и “I Won’t Let You Down”.

Освен с шеметен спектакъл в Зала 1 на НДК, Дзукеро ще се изяви и като първата световна звезда, която ще разкрие тайните на петолинието пред младите таланти в “Music Idol 2”. Финалистите от шоуто по bTV ще се срещнат лично с певеца, който ще им даде истински музикален урок в специален "майсторски клас", както и напътствия за това, какво е необходимо да притежава един млад талант, за да се превърне в международна звезда.”

Относно самия концерт в НДК, Дзукеро ще излезе на сцената заедно с Дейвид Саншъс (клавирист за титани от ранга на Питър Гейбриъл, Стинг, Ерик Клептън, Сантана и Брус Спрингстийн), Кет Дайсън (китаристката на Принс), Джеймс Томпсън (флейта и саксофон), Масимо Греко (тромпет и флигорна) и Бепе Карузо (тромбон и цугтромбон).

Билети за спектакъла на Дзукеро в София все още се намират в билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 20 до 80 лв.

Zucchero - "Wonderful Life"

Източник: jokermedia.net