Фрактура се завръща в ефира на ММ

10 Февруари 2009
news page

Водещият на предававането Васко Катинчаров ни изпрати следното спонтанно съобщение:

"Уважаеми зрители и фенове на по-добрата музика, с удоволствие искам да ви съобщя, че предаването за рок и метъл музика 'Фрактура' отново ще бъде на екран!

Повече от месец, след като беше преустановено излъчването на шоуто то се завръща в ефира на телевизия ММ. През цялото това време аз се опитвах да намеря подходящ ефир за такова специализирано предаване, но след продължителни преговори с няколко различни медии не се стигна до взаимоизгодни условия.

Едва преди няколко дни ръководството на ММ ми съобщи добрата новина, че приемат 'Фрактура' в своя ефир, вече като външна продукция. Шоуто ще се излъчва, както досега, в неделя от 22:00 и пълно повторение в сряда от 00:00 ч. Първото издание ще бъде още тази неделя, 15 февруари и ще съдържа следните акценти:

Интервю с китариста на Sepultura -Андреас Кисер и репортаж от концерта им в София, интервю с Емил Сепаревски за предстоящите събития на Gorgon, две ексклузивни лайв изпълнения на Lacuna Coil, премиера на новите клипове на Dragonforce и Papa Roach, и интервю със звуковите терористи Benediction.

Благодаря сърдечно на всички фенове и зрители, които подкрепиха мен и предаването 'Фрактура' след неговото спиране !!!'

Васко Катинчаров

Предаването се осъществява със съдействието на община Каварна, рок бар The Black Lodge и верига магазини Metal Heaven.


Източник: myspace.com/frakturashow