Пребиха барабаниста на TOKIO HOTEL - удряли го с бирени бутилки

16 Юли 2009
news page

Положението, както показва снимката, е доста сериозно. Инцидентът се е разиграл в нощен клуб, в неделя вечер.

20 годишният Густав Шефер - барабанист на популярната немска, (детска-радост) група TOKIO HOTEL е бил в The Club в родния си град Магдебург, когато неизвестен (засега) младеж е счупил две бирени бутилки в главата му. Случаят бе потвърден от полицията, както и от мениджъра на групата, а германската  преса публикува снимки на пострадалия. 

"На Густав му направиха 36 шева в болницата. Полицията разследва случая, който е особено тежък." - съобщава Давид Йост - продуцент и мениджър на Tokio Hotel. 

В изявление, той разказва, как младият Шефер заговорил момиче в клуба и група момчета внезапно го наобиколили.

"Едното, с бръсната глава, започнало да се държи много агресивно. Второ момче, ударило Густав в лицето, без никакво предупреждение."

В последвалото между двамата сбиване се намесили други посетители на клуба, като се опитвали да ги разтърват. Нападателят си тръгнал и Густав решил, че проблемът е приключил. ГРЕШКА!

TOKIO HOTEL

Бръсната глава продължил да го обижда. Вторият младеж се приближил незабелязано в гръб и разбил бирена бутилка, в дясната страна на главата на барабаниста. В това време, бръснатият го блъснал силно на земята. Другият се възползвал, за да счуи второ шише в черепа на Густав, който започнал обилно да кърви.

Гостите на клуба изпаднали в истерия, но няколко от тях успели да заведат барабаниста до тоалетната, където се опитали да измият раните. Нападателите изчезнали, а полицаите и линейката се появили почти веднага.   

"Въпреки кариерата си с Tokio Hotel, Густав се опитва, колкото е възможно, да се придържа към нормалния си живот." - обяснява мениджърът.

"До днес, той твърдо настояваше да не бъде придружаван от охрана, когато излиза в родния си Магдебург. Густав е силно привързан към старите си приятели, както и към живота в родния си град."

Източник: mtv.com