Лудият фен на 'Nostradamus' все пак се срещна с JUDAS PRIEST

17 Юли 2009
news page

В сряда ви разказахме историята на 49 годишния американец Джим Бартек, който от 391 (триста деведесет и един) дни слуша, поне по веднъж на ден 'Nostradamus' на JUDAS PRIEST.

ПРОЧЕТИ ВСИЧКО ЗА ТРАГЕДИЯТА

Тогава, все още не беше ясно, дали Джим е успял да се срещне с Роб Халфорд и Co. след концерта на Judas Priest, състоял се в Кливлънд няколко часа преди да публикуваме историята. Но ето, че имаме ЩАСТЛИВ КРАЙ!

Friends

"Преди началото на концерта ме отведоха зад сцената, където се видях с китариста Кей Кей Даунинг и басиста Йън Хил." - споделя развълнуваният Джим Бартек.

"Бяха много мили с мен и споделиха, че заради разпространението на новината за моя навик да слушам албума им всеки ден, сега много нови хора му били обърнали внимание."

"След това при мен дойде и китаристът Глен Типтън и ме потупа по гърба. Едва ли самият той е слушал този албум, колкото мен."

Звездният момент за ФЕНА настъпил след концерта, когато е въведен в покоите на вокалиста Роб Халфорд. "Това беше най-якото нещо! Той е истински джентълмен! Говорихме си в продължение на 15 минути!" - завършва възторженият Бартек, който побързал да се прибере, за да си пусне албума.

Източник: musicradar.com