ПОЛ ДИАНО обяви китариста за европейското си турне

21 Юли 2009
news page

Легендарният вокалист от първите два албума на IRON MAIDEN съобщи следното:

"Моето приятелче, китаристът Расмус от Швеция ще се присъедини към мен и групата ми за турнето ни в Източна Европа през ноември. Много яко е, че той отново идва с нас."

Все още не е ясно, дали китаристът ще бъде в групата на ДИАНО и на концерта на 25 септември в София, защото той ще се случи малко по-рано от обявения период.

Напомняме ви, че това СУПЕР СПЕЦИАЛНО ШОУ ще бъде по повод 8-МИЯ РОЖДЕН ДЕН на списание ПРО-РОК, който ще се проведе в столичния клуб Blue Box, с любезната помощ на Jack Daniel’s и с медийната подкрепа на Радио Тангра Мега Рок и предаването 'Фрактура' на ТВ ММ.

Преди Пол Диано и неговата група, на сцената ще се качат българските групи Smallman и Лавина.

Самият Диано обещава да зарадва  феновете си с много класики от ранния период на Iron Maiden и собствените си проекти - Di'Anno, Battlezone и Killers. След концерта, закупилите билети ще могат да присъстват и на афтърпарти в клуб Black Lodge.

"Тепърва ще разкриваме и повече детайли за концерта, изненадите, свързани с него и наградите, очакващи част от феновете, които си вземат билет за шоуто. Благодарим за подкрепата през всичките тези години! Очакваме ви в клуб Blue Box!", съобщават от 'Про-Рок'. 

Билети ще намерите в мрежите на Eventim и Ticketstream. Цената е 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта.
 

Източник: bravewords.com