G.R.A.S. със 'скрит' концерт на Spirit of Burgas 2009

10 Август 2009
news page

Бургаска група, която бе създадена в началото на 2005-та от бивши членове на популярните Фанданго, ще се влючи с 'таен' концерт в третия ден на Jack Daniel's рок сцената - 16 август.

'Тайните' или 'скрити' концерти стават все по-разпространени в света. На фестивала Download тази година, например, с такива участие се представиха Thunder, Enter Shikari и др. Специфичното при тези концерти е, че не се обявява предварително, в кой конкретен момент ще излезе въпросната група на сцената.

G.R.A.S. се включват в идеята, след като затова, активно ни съдействаха видни граждани на град Бургас.

Името на групата е абревиатура от малките имена на членовете й, като разбира "се не изключва и други видове трактовки, асоциации и грешни помисли от ваша страна." - това пише в официалния сайт на G.R.A.S.  

"Горещо желаем нашата музика да не бъде поредният полуфабрикат с етикет или каквото и да е друго. Искаме това да бъде музиката, която всеки разбира по свой начин и намира нещо лично в тези песни. Защото това не е музика правена за журналисти и критици, а е всичко онова което имаме да ви кажем, открито, без поза и разбира се с малко намигване." - обещават G.R.A.S. още от своето създаване.

Чуйте ги ТУК 

G.R.A.S. 

Източник: radiotangra.com