ДЕЙВ МЪСТЕЙН се извинява на AC/DC

14 Август 2009
news page

След интервю в списание Metal Hammer, в което се отнася непочтително към AC/DC, фронтменът на Megadeth разпространи светкавично следното изявление:

"Току що прочетох статията, в която говоря за Acca Dacca и съм страшно разочарован от това, което съм казал.

“Нямам извинение - това, което съм казал е грубо и детинско. Не е в моя стил (е, не е в моя стил през последното десетилетие, благодаря на Господ) и дори аз се обидих на това, което съм казал.

“Никога, в продължение на повече от 30 години, не съм изпитал неуважение към AC/DC - една от най-любимите ми групи в целия свят. Предполагам, че просто съм се отпуснал, забравил съм, че ме записват и съм се държал като задник.

“Искам да поднеса моите извинения на приятелите ми от групата и по-специално на Брайън [Джонсън]. Съжалявам, не исках да кажа това - извини ме, брато.”

Във въпросното интервю, което можете да прочетете ТУК, Дейв Мъстейн казва:

“Обичам AC/DC и винаги съм бил техен фен. Бон Скот беше моят идол за фронтман. Обичам и уважавам Брайън, но албумите не се променят. Те правят един и същи албум от 20 години. Харесвам ги, но си е едно и също, така че няма смисъл да си купуваш албума - просто отиваш да ги гледаш на концерта!"

Източник: classicrockmagazine.com