НУФРИ също става ТВ водещ - СВЕТЛЬО ВИТКОВ продължава...

15 Септември 2009
news page

Два нови телевизионни продукта ще обогатяват БГ ефира от края на тази седмица! И двата са поверени на знакови фигури от българската рок сцена!

Нуфри ще прави седмично рок шоу по MAD TV, а Светльо Витков стартира ново, всекидневно развлекателно предаване по Pro Bg.

Шоуто на колоритния лидер на Panican Whyasker и Bastardolomey, Димитър Василев - Нуфри стартира тази неделя, 20 септември и ще се казва Firestage!

То ще върви по музикалния канал всяка неделя от 23 ч. Създателите го определят така:

"В рамките на един час ще можете да гледате клипове и концертни материали, репортажи от интересни събития, интервюта с групи, изпълнители, артисти или организатори. Екипът на FIRESTAGE иска да дадe по – голяма възможност на българските артисти занимаващи се със суб-култура. Предаването е кратко, атрактивно и енергично. Водещ е един от най – активните български изпълнители - Нуфри от Panican Whyasker, а главният инициатор е музикалната агенция KATRIN Music!"

СВЕТЛЬО

ШОУТО НА ЕРУДИРАНИЯ ЛИДЕР на Хиподил и Светльо & The Legends пък ще бъде излъчено за първи път в понеделник, 21 септември. Ще се случва всеки делничен ден от 17:30 и ето как го определят от Pro.bg:

"Точно така' е остроумно и позитивно шоу, което едновременно забавлява и информира. В него музикантът влиза в образ, изцяло нетипичен за изявите му до този момент."

Успех на предаванията! 

TV

Източник: radiotangra.com