ЕПИЗОД поканиха НАСО РУСКОВ да пее с тях

23 Септември 2009
news page

Поканата бе отправена официално от лидера на ЕПИЗОДСимеон Христов (бас), който гостува днес в нашето студио, за да поговори за новата продукция на групата.

Пред водещия Насо Русков (на малката снимка, като дете), той сподели, че окуражени от успеха на песента ‘Враг’ и доброто сътрудничество с вокалиста на Балканджи, ЕПИЗОД са отворени да отправят нови покани и дори вече са записали песен със специалното участие на Звезди от Ахат.  

“Мислим да продължим. Даже очаквай някаква покана, евентуално... Аз не знаех, че си в България. Бих се радвал...сериозно... Правя ти предложение! Сериозно, имаме нужда от няколко гласа още.” – каза Христов (в средата на голямата снимка) на водещия, когото познава още от началото на 90-те, покрай изявите на групата му Babyface Clan.

“Звезди от Ахат изпя ролята на Императора. Много му пасна. Ти го знаеш, той е много прецизен Звезди – голяма душица! Избра си ролята на Императора, той е пич достолепен и беше много голямо приключение да направим тази песен със Звезди.” – доуточни басистът на Епизод и сподели още интересни факти:

ЗА МЕДИИТЕ:

“Ние не сме медийна група! В ЕПИЗОД през годините, в повечето случаи минаха едни такива ..обикновени хорица. Ние сме хора на дълга! Шоумен не можа да влезе, за голямо съжаление! А е необходимо. Ние сме хора, които си изпълняваме кротичко дълга!”

НОВИЯ КЛИП:

“Хубав клип заснехме! Ние рядко снимаме клипове, по принцип правим концертни двд-та. Този път си поиграхме – опушихме една градинка в центъра...искахме разрешение от полиция, от кметство, защото доста си поиграхме няколко нощи. Скоро ще дадем клипа на медиите.”

Новото видео е по песента ‘Молитва’, която още миналата седмица влезе в Мега Рок Класацията Tuborg Top 40!

ЕПИЗОД

Източник: radiotangra.com