Китаристът на CREMATORY спря пиенето, EVERGREY още се лутат в България

24 Септември 2009
news page

Едва няколко дни след участието си на фестивала 'Pill Against Depression' в София, CREMATORY обявиха на своя официален сайт, че новият им албум ще се казва 'Infinity' и ще излезе през февруари 2010. В него, освен нови готик метъл хитове, ще бъдат включени и една-две песни на немски, както и кавър на 'Black Celebration' на Depeche Mode's.

Междувременно, стана ясно, че малкият фикус разположен вдясно от китариста Матиас Хеклер на концерта в София е свързан с опитите му (на китариста) да откаже пиенето. И тъй като там обикновено си държал чашки и шишенца, сега, за да не му е празно си сложил фикус!!!

Коварната бирена кутия, която се вижда на снимката е подхвърлена от наши момчета, пожелали да останат анонимни, за да изпитат волята на германеца!

OFF THE BOOZE

Продължават приключенията на EVERGREY из прашните балкански пътища. След закриха фестивала в зала 'Христо Ботев' чак в 2:00 сутринта в неделя, поради закъснението, предизвикано от задържането на двуетажния им найтлайнър на сръбско-българската граница, EVERGREY отпътуваха за безпроблемен концерт в Букурещ.

След него, те отново прекосяват цяла България за 3 концерта в Гърция и в сряда отново минават през нашата райска градина, за нов концерт в Румъния - град Клуж.
Късно снощи, найтлайнерът на EVERGREY е бил принуден да спре на 120 км от Русе, при село Обнова. Пътят е затворен, поради катастрофа, а машината не може да поеме по заобикалния маршрут, по който ги насочват полицаите, поради прекомерна височина на буса и прекалено ниски жици опънати над междуселския път.

При пристигането си в Русе няколко часа по-късно, шведите установяват, че шофьорите им не могат да продължат към Румъния, защото са достигнали разрешения лимит часове зад волана!

Може би още са някъде край 'Дунав мост'!

Източник: radiotangra.com