ЖЕСТОКО УБИЙСТВО изправя на нокти БГ рок банди

24 Септември 2009
news page

Wickeda, Awake, Der Hunds, New Disease и Extremum ще участват в безплатен концерт тази събота, 26 септември, на сцената в Борисовата градина!

Приятели на убитата на 26-ти юни тази година Ралица Таскова организират събитието под мотото 'Stop Drugs! Let's Rock!, защото се предполага, че убиецът е бил под въздействието на наркотици!

21-годишният Павел Тасков, брат на Ралица, бе арестуван скоро след убийството на сестра си и майка си - Жаниела Таскова. Той бе хванат да изнася с помощта на приятел увитото тяло на майка си и опит да го натовари в багажника на кола в квартал 'Младост 3' в София. 

Според агенция 'Компас', Павел e убил двете си най-близки същества с бухалка и е "направил пълни самопризнания. Не бил спал и ял от два дни и бил само на амфетамини. Според съседи отскоро се дрогирал. Учел в УНСС."

Организаторите на концерта са създали и специален сайт www.concertforrali.org, като целта очевидно е да се обърне внимание на наболелия проблем с наркотиците в нашето общество. Концертът започва в 17:30.

Rali

Източник: www.concertforrali.org