Кръжок за музиканти: MR.BIG - размерът ИМА значение

02 Октомври 2009
news page

Вечерта на радио Тангра Мега Рок на Arena Muzika 2009, която изпълни снощи със смисъл столичната зала 'Универсиада' определено ще бъде запомнена!

MR.BIG определено са невероятни! И не само защото МОГАТ да свирят зверски добре на инструментите си, но и защото очевидно не лъжат, като твърдят, че адски се забавляват докато го правят и обичат своята публика.

Басистът Били Шиън не ни излъга, като ни каза, че всеки концерт на MR.BIG е различен и от предишния и от следващия. Много от присъстващите в залата си спомняха онова дълго пътуване до Будапеща през 1993-та и шоуто на същите MR.BIG преди Aerosmith в унгарската столица. И с изумление установиха, че вокалистът Ерик Мартин не се е променил особено за тези 16 години. И въпреки че ще навърши 49 след десетина дни, все така прилича на Уейн от 'Светът на Уейн'!

Сред публиката бяха почти всички български професионални музиканти - така че наистина се получи фестивална вечер от 10-ки групи, само че на сцената имаше само една - MR.BIG, а сред наблюдателите стояха представители на Щурците, ФСБ, Дисонанс, Babyface Clan, Panican Whyasker, Конкурент, Уикеда, Big Mama Scandal, D2 много други. (ако и вашата група е била там, но сме ви пропуснали и това ви обижда, моля пишете ни на studio@radiotangra.com и ще ви включим в почетния списък).

Хайде, прочетете репортажа на Насо Русков и вижте снимките ТУК!

Drill

Източник: radiotangra.com