ЗВЕРСКИ групи в ТРИБЮТ албум за ДАЙМБЕГ

10 Ноември 2009
news page

На 8-ми декември се навършват 5 години от нелепото убийство на сцената на един от най-влиятелните китаристи в историята на метъла.

Тъжният юбилей ще бъде ознаменуван с пускането на специална компилация, в която някои от най-яките и адекватни банди на съвременния музикален небосклон свирят свои версии на класически парчета на PANTERA!

Най-новото попълнение е THROWDOWN. В неделя, 8 ноември, хардкор/метъл бандата от Ориндж Каунти е влязла в студио, но все още не се съобщава, коя песен записва. Списъкът вече набъбва на 4 групи, като песните, които правят първите са известни:

* MACHINE HEAD – ‘Fucking Hostile’
* CHIMAIRA – ‘Slaughtered’
* EVILE – ‘Cemetery Gates’
* THROWDOWN - [неизвестна засега]

Очакваме скоро да бъде обявен и пълният списък на групите в Трибюта към Даймбег, който ще излезе като притурка на известно британско метъл списание!

Новият алум на THROWDOWN се казва ‘Deathless’ и излиза днес в САЩ, а в Европа ще се появи официално на 22 януари от Nuclear Blast. Продуцент е Мъдрок (Avenged Sevenfold, Godsmack, Powerman 5000), а смесването е от Крис Харис, работил с Hatebreed, The Red Chord и Shadows Fall, among others. Обложката на ‘Deatless’ e много добра:

 DEATLESS

Източник: blabbermouth.net