Сръбските ТУРБО-ФОЛК-МЕТЪЛ сензации PERO DEFFORMERO – съпорт на КОНТРОЛ и KULTUR SHOCK

17 Ноември 2009
news page

Грандиозното шоу е точно след две седмици - на 1-ви декември. С неподправен весел смях имаме удоволствието да ви съобщим, че концертът на КОНТРОЛ и KULTUR SHOCK в столичната зала ‘Универсиада’ ще бъде открит от един от феномените и в българските сайтове за видеообмен през последната година.

PERO DEFFORMERO ще се качат първи на сцената, за да ви зашеметят със своята откачена комбинация от здрави китари, тип Van Halen, прогресив прецизност и изненадващо фолклорно вокално виене от невероятния Горан Бишевац – Бишке. Винаги с бял костюм, червена роза в ревера и пистолет в колана. (ЧУЙ ТУК

PERO DEFFORMERO

PERO DEFFORMERO се събират през 1993-та в Нови Сад, но в края на 90-те идва период на разпад. За щастие на фанатичните им почитатели, групата се реформира през 2003-та. Най-силният албум на PERO DEFFORMERO излезе тази година – ‘Undergrand’ (2009). Видеоклипът на пилотната песен от него се превърна в истински хит. (ВИЖ ДОЛУ)

Концертът на КОНТРОЛ с Кольо Гилъна, KULTUR SHOCK от Сиатъл и PERO DEFFORMERO e на 1-ви декември, вторник, в зала 'Универсиада'.

Не случайно обявихме това шоу като 'ТОТАЛНА ЛУДНИЦА' - изглежа ще се окаже най-бързо разпродаваният концерт (от общо 15) в историята на радио Тангра Мега Рок. Сигурно и защото билетите струват само 25 лева, но по-вероятно е защото става дума за групи, които наистина правят КУПОН! 

Шоуто ще бъде със супер съдействието на TUBORG - the fun starts here!

Източник: radiotangra.com