Вокалистът на PERO DEFFORMERO: 'пием само бира и рАкия'

24 Ноември 2009
news page

Горан Бишевац – Бишке се включи директно по телефона от Нови Сад в 'Coffe Shop Ruskov' на радио Тангра Мега Рок, днес - точно в 12:00 БГ време.

На въпроса на водещия:

АБЕ, В ПОСЛЕДНИЯ МАЧ, ВИЕ СЪРБИТЕ НИ БИХТЕ С 6:1. ТИ ИНТЕРЕСУВАШ ЛИ СЕ ОТ ФУТБОЛ?

Бишке отговори: "Не се интересувам. Пием само бира и рАкия!".

Винаги с бял костюм, червена роза в ревера и пистолет в колана, той (не Русков) е един от основните козове на PERO DEFFORMERO, които през последната година си създадоха доста фенове у нас, посредством силата на сайтовете за видеообмен.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ИНТЕРВЮТО С БИШКЕ, КАКТО И АУДИОФАЙЛЪТ СА ВАШИ ТУК!

Както ви съобщихме миналата седмица, PD ще открият концерта на КОНТРОЛ и KULTUR SHOCK в столичната зала ‘Универсиада’ на 1 декември, следващия вторник!

PERO DEFFORMERO

PERO DEFFORMERO се събират през 1993-та в Нови Сад, но в края на 90-те идва период на разпад. За щастие на фанатичните им почитатели, групата се реформира през 2003-та. Най-силният албум на PERO DEFFORMERO излезе тази година – ‘Undergrand’ (2009). Видеоклипът на пилотната песен от него се превърна в истински хит. (ВИЖ ДОЛУ)

Концертът на КОНТРОЛ с Кольо Гилъна, KULTUR SHOCK от Сиатъл и PERO DEFFORMERO e на 1-ви декември, вторник, в зала 'Универсиада'.

Не случайно обявихме това шоу като 'ТОТАЛНА ЛУДНИЦА' - изглежа ще се окаже най-бързо разпродаваният концерт (от общо 15) в историята на радио Тангра Мега Рок. Сигурно и защото билетите струват само 25 лева, но по-вероятно е защото става дума за групи, които наистина правят КУПОН! 

Шоуто ще бъде със супер съдействието на TUBORG - the fun starts here!

Източник: radiotangra.com