SLAYER отлагат много концерти - ТОМ АРАЯ пак със здравослони проблеми

08 Януари 2010
news page

Гърбът на певеца продължава да го тормози и въпреки претърпяната операция през ноември, сега се налага втора хирургическа намеса. В съобщение на мениджъра на SLAYER - Рик Сейлс се казва:

"Том направи множество опити да се излекува, но нито един от лекарите, на които се довери, не успя да се справи с проблема. Сега Том е твърдо решен да се излекува и ще се оперира в края на месеца."

Това означава, че всичките дати на Slayer с Megadeth в Щатите и Канада, насрочени за януари и февруари, както и планираният за март и април десант в Европа пропадат.

Canadian Carnage tour се отлага за втори път, след като първоначално трябваше да се случи през декември 2009, но тогава се случи първата операция на Арая.

Диагнозата 'шийна радикулопатия' на музиканта му бе поставена през октомври по време на концертите в Австралия, Нова Зеландия и Япония. Става дума за възпаление на корените на гръбначните нерви в шийната област, които според специалистите са често следствие от тежък ръчен труд, тютюнопушене, прекомерно шофиране или работа с къртачни машини с висока степен на вибриране.

Шийната дисектомия, която предстои на Том Арая, всъщност е операция, при която достъпът е през предната част на шията.

На снимката: Slayer и Megadeth в Ню Йорк през 1984-та.

SLAYER and MEGADETH

Все още не е отменено участите на SLAYER на следните дати:

16 юни - Варшава - фестивал Sonisphere
19 юни - Прага - фестивал Sonisphere
01 август - Нюборт, Англия - фестивал Sonisphere
07 август - Стокхолм - фестивал Sonisphere
08 август - Пори, Финландия - фестивал Sonisphere

Източник: charttack.com