ЕР МАЛЪК ще свирят час и половина - ще има и НОВИ ПЕСНИ!

30 Януари 2010
news page

Легендарната българска група, която ще се събере отново, за да участва в супер концерта '4 години радио Тангра Мега Рок' на 24 март в столичната зала 'Универсиада' ще бъде на сцената 90 минути, като освен легендарни парчета като 'Кръстопът', 'Скоропоговорка', 'Градът', 'Автобиография', ще представи за първи път пред публика и няколко ЧИСТО НОВИ ПЕСНИ. Очаквайте информация за тях скоро!

В концерта ще участват общо 4 групи - знакови за 4 поколения в българския рок: ЕР МАЛЪК, кросоувър героите INSMOUTH, които се събират след 6 години пауза, специално за случая, ODD CREW - най-горещата метъл банда и най-НОВАТА българска рок група.

Тя ще бъде избрана от слушателите на радиото, в специална секция в официалния ни сайт www.radiotangra.com, която ще бъде активирана в понеделник, 1 февруари. 40 групи са заявили желание за участие до този момент.

'4 години радио ТАНГРА МЕГА РОК' - супер концертът е на 24 март 2010 в зала 'Универсиада' '4 години радио ТАНГРА МЕГА РОК' - супер концертът е на 24 март 2010 в зала 'Универсиада' - с приятелското рамо на JACK DANIEL's и мега съдействието на TUBORG! - БИЛЕТИ.

ЕР МАЛЪК

Източник: radiotangra.com