Готик метъл групата ФАНАГОРИЯ не е онази, която се изписва Фанагорia)

25 Февруари 2010
news page

След като миналата седмица стана ясно, че слушателите на радио Тангра Мега Рок ще изберат 'Най-яката нова българска рок група', като гласуват във ФОРУМА за някой от класиралите се на първите 10 места в първия етап, ние продължаваме да насочваме вниманието ви към групите, които участват в АКЦИЯТА, защото нали това е една от основните и цели - ОПОЗНАВАНЕ на българската рок сцена.

Готик метъл групата ФАНАГОРИЯ (уточнение относно името: има и друга, която се изписва Фанагорia) всъщност е на около 9 години група, "но поради лошо стечение на обстоятелствата все още нямаме нищо издадено" - уточняват самите музиканти.

ФАНАГОРИЯ имат песни като за 2 албума, а в момента работят и по съвсем нови и правят записи. Основната цел е  тази година да запишт албум и да издирят лейбъл, който да го издаде.

"Едва ли представяме най-новата вълна в българския рок, но пък свирим това, което ни влече и както всяка група естествено искаме да бъдем чути от колкото се може повече хора." - завършват момчетата и уточняват - "на приложената снимка басистът ни не е актуален, но предстои фотосесия с новия."

Двете песни на ФАНАГОРИЯ в нашата АКЦИЯ се казват 'Трън в очите' и 'Оковите на вечността' - ЧУЙ ТУК.

ФАНАГОРИЯ

Източник: radiotangra.com