Джоуи Джордисън от SLIPKNOT става барабанист на РОБ ЗОМБИ

05 Март 2010
news page

Маскираният виртуоз ще седи зад барабаните в бандата на ЗОМБИ по време на съвместното му турне с Алис Купър - Gruesome Twosome, което ще вилнее в Северна Америка през пролетта. А през лятото, ще участва и на пътуващия Rock Star Energy Drink Mayhem Festival, в който ЗОМБИ е ко-хедлайнер заедно с KORN. 

ДЖОРДИСЪН ще дебютира още на 8 април на церемонията по раздаване на годишните награди на списание Revolver в Лос Анджелис.

Джоуи е направо размазващ барабанист и аз съм силно развълнуван, че той стана част от Зомби семейството. Неговите способности гарантират, че концертното ни шоу определено ще се качи на ново ниво на лудост.” - коментира Роб Зомби

Самият Джордисън добавя: “За мен е голяма чест, чувствам се много горд и силно развълнуван да потвърдя присъединяването си към групата на Роб Зомби, като концертен барабанист. Фен съм на Зомби още от самото начало и винаги съм искал да свиря с тях. Когато Джон 5 ми се обади, за да ме попита, дали не познавам някой барабанист, който да им препоръчам, отговорих полушеговито - да, себе си!”

Източник: bravewords.com