SIX FEET UNDER поискаха импийчмънт на ОБАМА

28 Май 2010
news page

Гневът на КРИС БАРНС -лидер на дет метъл институцията от Флорида е събуден от катастрофата с нефтената платформа на British Petrolium, която продължава да унищожава Луизиана.

В официалното изявление на SIX FEET UNFER се казва:

"Ние очаквахме този президент да бъде по-загрижен, по-отговорен и да направи повече за възраждането на нашата велика страна, както и да помогне на всички нас да изплуваме от дупката, в която сме в момента!

Изглежда, че той ни вкарва още по-дълбоко в дупката, като не прави нищо, за да спре изтичането на петрол, което унищожава мексиканския залив и съсипва страната ни.

Моля всички вас, ако имате кола, бойкотирайте шибаняците от BP - не купувайте техния бензин. Те не могат да спрат изтичането. Това е алчна компания на злото - не я е грижа за никого от нас, нито за планетата. Но ние можем да направим нещо - като не вкарваме пари в джобовете им, купувайки техните продукти. 

BP убиват щатите около залива, убиват нашата природа, нашата страна. Това е тероризъм, а Обама не защитава страната ни - той застава зад петрола, точно като всички останали.

Да бойкотираме BP Oil. Fuck you Obama."

Източник: bravewords.com