Фен нападна СЛАШ на сцената - охраната го отвя

13 Юни 2010
news page

По средата на концерта в италианския град Милано в четвъртък вечер (10 юти), точно на солото на 'Sweet Child O' Mine',  човек се качва на сцената и тръгва в посока СЛАШ, който е с гръб към него.

Едва направил и крачка обаче, натрапникът е изхвърлен от сцената с прецизен блокаж (US football style) от бодигард на музиканта. Видеото обаче не показва как двамата се размазват долу пред сцената, нито става ясно, какви наранявания (евентуално) са получили при приземяването (бодигардът е отдолу).

Самият СЛАШ невъзмутимо продължава да свири, но след концерта коментира инцидента така:

"Сега, когато всички факти се изясниха, мога да кажа, че става дума за един пиян пич, койте се качил на сцената без лоши намерения. Успял да стигне зад мен, но тогава поел моя охранител, който нямало как да знае, какво е замислил този човек. Единственото меле всъщност беше именно този блокаж.

Моят човек просто го изнесе, но докато летяха покрай мен, китарата ми се удари в монитора. Вдигнах я и продължих да свиря, но се оказа, че е счупена, така че трябваше да я сменя с друга. В крайна сметка, не се случи, кой знае какво, но човек никога не знае, нали?"


Източник: bravewords.com