MOTORHEAD с ИЗЯВЛЕНИЕ за СЪСТОЯНИЕТО на ЛЕМИ

03 Юли 2013
news page

MOTORHEAD разпространиха официално изявление по отношение на здравословното състояние на ЛЕМИ.

Легендарният вокалист-басист бе диагностициран с кръвоизлив миналата седмица, а малко преди това стана ясно, че той е бил снабден с дефибрилатор, който да е в помощ при възникване на евентуален кардиологичен проблем.

Това доведе до отмяна първоначално на 3 концерта на групата, а след това и на цялото европейско турне, след препоръка от лекарите.

За съжаление, MOTORHEAD трябваше да отменим участието си на още 6 фестивала това лято.” - се казва в изявлението.

Групата ненавижда да разочарова феновете си, като пропуска концерти, но се надяваме да се върнем с пълна сила още през есента.”

Както вероятно сте чули, по-рано тази годинаЛЕМИ се подложи на някои медицински процедури, в името на здравето му в дългосрочен план.” 
 
Още тогава, лекарите му препоръчаха да си почива, но в момента, в който се почувства по-добре, ЛЕМИ, естествено, се върна към обичайния си ритъм на живот. Тогава лекарите го посъветваха, незабавно да спре и да намери време за почивка.”

Благодаря на всички, които ми пожелаха всичко най-хубаво.” - казва самият ЛЕМИ.

За мен това решение беше много тежко, защото не обичам да разочаровам феновете ни, особено в тежки икономически времена, като тези сега. А хората са дали парите си, за да ни видят. Понякога, обаче, се налага да се вслушаш в лекарските предписания. Но не се съмнявайте - ще се върнем и ще сритаме всички отзад.”

MOTORHEAD трябва да издадат своя нов албум 'Aftershock' тази есен.
 

Източник: hennemusic.com