MACACO talks Bulgarian 24 Hours daily

03 September 2015
news page

 Близо 2 седмици преди първото идване у нас на MACACO на 20 септември в Античния театър в Пловдив, Илияна Д. Димитрова от вестник '24 Часа'публикува интервю с лидера на най-любимата испанска група - ДАНИ КАРБОНЕЛ.


В него, той разказва за детството си, мечтите си и (в общи линии) става ясно, що за човек е.

Ето последния въпрос:

- Актьорът Хавиер Бардем участва в клипа ви Moving. Приятели ли сте с него?
- На Хавиер Бардем е и гласът на моряка в интродукцията към албума ни 'Puerto Presente'. С Хавиер не се чуваме всеки ден, но сме добри приятели, той е невероятно щедър човек, ангажиран с много социални каузи. Забавен, трудолюбив, истински нормален човек е. За мен той е един от най-добрите актьори в света и притежава завидни ораторски качества. 

Хавиер Бардем подкрепя каузите, зад които заставам и аз, харесва музиката ми. Веднъж му направихме изненада в телевизионно предаване и той свири на перкусии с нас – беше страшно весело. По повод на клипа към 'Moving' си имаме наша шега. По онова време Франсис Форд Копола му се обади, за да го покани да участва в негов филм. Хавиер му отказа, а дойде да се снима в моя клип. Е, вероятно не е харесал сценария на филма, разбира се, но това не пречи и до ден днешен да се шегуваме, че е отказал на Копола заради мен.

Прочети цялото интервю - ТУК.

Ето и какво каза MACACO пред радио ТАНГРА МЕГА РОК.






Най-любимата испанска група ще се представи за първи път у нас, при това във вълшебната атмосфера на Античния театър в Пловдив на 20 септември, в последната вечер на форуми Sounds of The Ages 2015, който за пета поредна година се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК.

12 септември - 2 CELLOS;
18 септември - APOCALYPTICA;
19 септември - OPETH с оркестър;
20 септември - MACACO и Уикеда.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ
 
Пловдив - Европейска столица на културата 2019!


  

Source: 24chasa.bg