STING's daughter is set to play as a DJ tonight

13 October 2017
news page

 ЕЛИЪТ СЪМНЪР е дъщеря на СТИНГ и малко след неговия концерт в столичната Арена Армеец, тя идва за собствено шоу.


С артистичния си псевдоним VAAL, заедно с TALE OF US, които откриват таланта ѝ за електронна музика, тя ще се представи тази вечер в Room 1 в клуб 'ЯЛТА'.

Билети ще се продават само на място!

ЕЛИЪТ е доста повече от просто „дъщерята на Стинг“. Създава първото си парче на 13 години, а на 17 вече е подписала с лейбъл, който издава първия ѝ албум заедно с тогавашната ѝ банда I BLAME COCO

Позната като КОКО (семеен псевдоним), 21-годишната ЕЛИЪТ постепенно установява, че не харесва това, което прави и не се чувства удобно да го прави. По тази причина сама решава да саботира кариерата си на денс-поп принцеса и се усамотява за дълго време. Тогава тя разучава непознати за нея досега стилове музика, включително и хаус музика, в която се влюбва. Съвсем скоро след това мистериозният артист VAAL се ражда. 

Впечатлени от музиката ѝ, берлинското дуо TALE OF US я правят част от лейбъла си Afterlife, за който издават 'The Wander To Hell' EP и 'Monument'. От край време момчетата и VAAL обикалят клубовете в Европа, а сега е време да ги видим и на българска земя. 

Source: keycom.bg

Tangra Top 40

 • 1top40 #1The One You Know
  ALICE IN CHAINS
 • 2You Never Knew My Mind
  CHRIS CORNELL
 • 3Can't Deny Me
  PEARL JAM
 • 4Levitate
  IMELDA MAY
 • 5Refugee Song
  KULTUR SHOCK

Gig guide

19
Jun
STING Античен театър, Пловдив
20
Jun
STING Античен театър, Пловдив
27
Jun
STONE SOUR Летище София
30
Jun
SKILLET Зала 'Универсиада', София
3
Jul
THY ART IS MURDER Клуб *MIXTAPE 5*, София