Подробности & график за съботния концерт на ANATHEMA в зала 'БЪЛГАРИЯ'

19 Ноември 2010
news page

Голямото есенно шоу на радио Тангра Мега Рок наближава.

Култовата ливърпулска група най-после ще се представи за първи път пред българските фенове с грандиозиен концерт в най-престижната зала в страната - зала 'България'. 

МЕСТА:

Тя разполага със 1100 седящи места, като билетите за настоящия концерт не са със запазени места, поради неочакваното му преместване в последния момент.

Само ложите ще бъдат затворени за свободен достъп, защото са запазени за специалните VIP гости на радиото.

Ранното влизане е предимиство при заемането на по-добри места!

Специално за случая, Тангра Мега Рок наема и външна охранителна фирма, чийто екип от 45 души ще се грижи за удобството на феновете и адекватното отношение в най-престижната концертна зала в страната. 

ГРАФИК:

19:00 - отваряне на вратите
20:00 - 20:35 - Петер Карлсен. 
(музиканти от Anathema обявиха, че ще свирят в някои от песните му с него

21:00 - 23:00 - ANATHEMA

Преди началото на концерта, приятната възможност да се срещнат с музикантите зад сцената ще имат 5-мата слушатели на радиото, победители в нашата специална игра.

ANATHEMA

Предвид леко разширения капацитет при новата зала, в наличност са ограничено количество билети, които се продават в Ticketsream.bg и Eventim.bg

Ето някои важни напомняния за правилата в зала 'България':

ПУШЕНЕ:

Тотално забранено в цялата зала, включително и във фоайетата!

За неизлечимо пристрастените е предвидена възможност да излизат отвън, през централния вход, като ще получават печати, които ще им позволяват да се връщат обратно вътре.

ПИЕНЕ НА БИРА:

Специално за безпрецедентния метъл концерт в залата ще бъдат монтирани няколко TUBORG крана. На тези барове ще се продава и вода. Влизането с бира в залата е забранено.

Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде принудително изведен навън, без право да се върне повече в нея. Същото важи и при пиене на бира в концертната зала. 

СНИМАНЕ:

Внасянето на фотоапарати и камери в зала 'България' няма да бъде допуснато. В случай на залавянето на такива на входа ще поставят притежателя пред неудобния избор - дали да влезе и да го остави на произвола на съдбата, тъй като не се предвижда "гардероб" за фото техника.

Залата разполага с нормален гардероб и тоалетни!

Тангра Мега Рок благодари на мениджмънта на зала 'България', както и на всички фенове, които знаят за какво става дума. 

Източник: radiotangra.com