Последният албум на SMALLMAN - 'Envision' излиза на плоча - 2 партита в 2 града

09 Април 2015
news page

След няколкомесечно забавяне от страна на фирмата производител, най-сетне виниловото издание на третия албум на smallman - 'Envision' е факт.

Групата ще представи първата плоча в своята история с две от така наречените listening партита в Пловдив и София, на които ще се срещнат с фенове.
 
Предвидена е и мултимедийна част с кадри от миналогодишните концерти на smallman, както и тематична музика, селектирана от специални гости. Входът и за двете събития е свободен.

Партито в Пловдив ще се състои навръх Великден, 12 април, в Bee Bop Cafe (под Lucky Cinema) с начало 20:00. Музика преди и след слушането на плочата ще пуска Здравко Гулов от XRaydio.

В София, smallman ще бъдат на 14 април в B-Side на клуб Mixtape 5 - началото отново е в 20:00. На него двама от закупилите плочата с 'Envision' ще намерят в нея и билет за организирания от уебзина Rawk'n'Roll концерт на японската пост-рок сензация MONO, който ще се състои на 18 април в същия клуб.

Селекцията на музикалния фон ще направи Краси Москов от радио Зет рок.

Миналата година, по повод излизането на 'Envision' на CD - ЦВЕТАН ХАДЖИЙСКИ участва в дълго интервю по радио ТАНГРА МЕГА РОК - ето тук
 

Източник: rawknroll.net