Българският БИЙТБОКС шампион ясен в петък - СПЕЧЕЛИ този JBL go

07 Октомври 2015
news page
Ето един чудесна портативна колона JBL go, която можете да спечели с лекота от радио ТАНГРА МЕГА РОК - просто внимавайте в текста:
 
Този петък, 9 октомври, пред скандалния Съветски монумент в сърцето на София, ще се състои големият финал на деветия национален бийтбокс турнир The Official Bulgarian Beatbox Battle.

Шоуто започва в 18:00 и има за цел избирането на следващия български бийтбокс шампион, който ще представи страната на Световното първенство по бийтбокс в Берлин.

Ще има и професионални танци, уникални бийтбокс изпълнения от най-добрите в изкуството и интерактивни онлайн предизвикателства в подкрепа на 16-те финалисти в битката за титлата Шампион по бийтбокс на България за 2015.
 
Най-известната брейк банда Electric Force Crew – тази година в обновен и силен състав, ще демонстрира различен поглед към модерната градска танцова култура с изпълнения в стиловете Breakin’ и Poppin.

За да спечелите бижуто на снимката, просто отговорете на въпроса - КОЙ е настоящият бийтбокс шампион на България?
 
Очакваме отговорите ви на office@radiotangra.com, а победителят ще стане ясен в петък в 13:00 в предаването 'ДЖИТБОЛ' на живо по радиото.  
Източник: RadioTangra.com