РИЧИ БЛЕКМОР може да направи и повече концерта на RAINBOW

15 Декември 2015
news page

РИЧИ БЛЕКМОР обмисля варианта да направи още концерти с новия състав на RAINBOW извън трите през юни, които бяха обявени като уникални.

 
70-годишният китарист добавя, че напоследък започва да усеща първите признаци на артрит и затова трябва да е внимателен с ръцете си.
 
РИЧИ ще свири за първи път рок от 1997-ма насам, когато сформира BLACKMORE'S NIGHT.
 
RAINBOW ще участват на фестивалите Monsters Of Rock в Германия на 17 и 18 юни и ще направят самостоятелно шоу в Genting Arena в Бирмингам на 25 юни. В групата са и вокалистът РОНИ РОМЕРО, басистът БОБ НУВО, клавиристът ЙЕНС ЙОХАНСОН и барабанистът ДЕЙВИД КИЙТ.
 
Това е само кратка пауза от основното ми занимание - ще посвиря малко от добиря стар рок с добри приятели и музиканти. Да се надяваме, че всички го правят по същите причини - музика и носталгия." - споделя РИЧИ BLACKMORE в рок шоуто на Рич Дейвънпорт
 
Ако се получи добре, ще направим още няколко концерта. Започваме само с тези три, но ако стане, ще направим още по-късно.”
 
РИЧИ изразява и надежда, че ще продължи да свири дълго с BLACKMORE'S NIGHT, но добавя: “Най-големият враг се оказва артритът. Започва да пълзи по ръцете ми, така че ще трябва да се боря с него.
Източник: classicrock.teamrock.com