ЛИСА ДЖЕРАРД идва за 2 концерта с 'МИСТЕРИЯТА на БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ'

24 Април 2017
news page

ЛИСА ДЖЕРАРД от DEAD CAN DANCE идва у нас през юни, за да участва като специален гост в два концерта на 'МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ'.

Легендарният български хор ще излезе на сцена, за да представи своя изцяло обновен репертоар от предстоящия си нов албум, който ще се появи на световния музикален пазар през есента.  

Двата концерта са на 6 юни в зала 'България' в София и на 8 юни в Античния театър в Пловдив.

Освен новите хорови композиции, в двата концерта ще бъдат представени също и съвместните произведения на 'МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ' с ЛИСА ДЖЕРАРД.

В част от песните участва и световният шампион по бийтбокс – SkilleR, а почти всички нови композиции от албума са подплатени от невероятното присъствие на немския перкусионист ДЕЙВИД КУКЕРМАН, който от дълги години работи и концертира с ДЖЕРАРД и с DEAD CAN DANCE. В песните слушателите ще доловят присъствието и на китара, гъдулка, контрабас и струнни инструменти.

Всички тези произведения са включени в предстоящия нов албум на 'МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ' и през юни ще бъдат изпълнени за първи път на живо. Албумът се продуцира от Шуберт Мюзик Пъблишинг, а голяма част от песните в него са композирани от ПEТЪР ДУНДАКОВ, който също така е музикален продуцент на студийните записи и музикален директор на концертите. 

Билети вече се продават в мрежата на Eventim в цялата страна.

Източник: themysteryofthebulgarianvoices.com