НИК КЕЙВ се извинява на Кайли Минуог и Аврил Лавин

16 Октомври 2009
news page

Принцът на мрака се извини публично на двете певици, защото ги е включил в най-новата си книга 'The Death Of Bunny Munro' – (‘Смъртта на Зайчето Мънро’). Кайли и Аврил са вкарани в романа, като обекти на желанието на Зайчето, което било тотално обзето от тях.

Ник Кейв, който има съвместни записи с Кайли е изразил пред радио BBC 6 надеждата, че поне тя не се е обидила много.

"Искам публично да им се извиня и на двете и по-специално на Аврил Лавин. Защото текстът за нея е по-мрачен и по-агресивен!" - признава Кейв.

"Кайли поне я познавам и се надявам да възприеме всичко в духа, в който е написано. Когато замислях книгата, а това беше преди 7-8 години, Кайли Минуог и тялото й бяха непрекъснато в таблоидите."

НИК КЕЙВ е в роден в Австралия, но в момента живее в английския град Брайтън. Музикантът-писател е на литературно турне в Европа, виж датите най-долу.

Ето както казва за 'The Death Of Bunny Munro' авторът на ‘Трейнспотинг’ - ЪРВИН УЕЛШ:
‘Сложете Кормак Макарти, Франц Кафка и Бени Хил заедно в една курортна къща край морето в Брайтън. Е, тримата заедно биха написали нещо като Бъни Мънро. Разтърсваща книга, която носи запазената марка на Ник Кейв – ужас и хуманност, скрити в тънкия стил на автора!’

THE BOOK

Литературните дати на Кейв:

19 октомври Париж - Th

Източник: nme.com