ДЖЕРИ КАНТРЕЛ и СКОТ ИЪН откриват заедно БАР

15 Октомври 2009
news page

Двамата китаристи, съответно на Alice in Chains и Anthrax канят всички фенове на рока в своя бар в Лас Вегас - 'Dead Man's Hand', който ще отвори врати през ноември.

Заведението умишлено бяга от типичните за Вегас снобско напрежение, модни декори и разбиващи цени, като вместо това ще предлага жестока музика, приятна атмосфера и алкохол на достъпни цени през цялата година.

“Искаме мястото да е такова, в каквото на нас би ни било приятно да с иизкарваме времето!” – споделя мотивите си Скот!

“В момента съществува огромна ниша за това, защото има една много голяма категория хора, на които им се излиза, но пък не искат да влизат в места, където звучи само Лил Уейн или Лейди Гага, а освен това те товарят 750 долара за шише водка. Ние искаме да сме точно обратното на това.”

“Винаги съм искал да направя нещо такова с пирятели. Да е куул и да изкарваш приятни вечери там.” – добавя Кантрел.

 “Близо е до Лос Анджелис, а и доста яки банди и хора ходят до Вегас. Искахме да направим един як бар.”

‘Dead Man’s Hand’ има две емблеми, като нито едно от тях все още не е показано официално. Знае се само, че са създадени от Шепърд Феъри – прочутият графичен дизайнер, който изскочи от скейтърските среди, а в момента е институция в Щатите.

Името на бара е в пряка връзка с любовта на двамата собственици към покера и сериала ‘Deadwood’.

‘Dead Man’s Hand’ ще може да поеме 200 посетители – има полукръгъл бар с 30 места и сцена, оборудвана с убийствен саунд и светлини.

Ще има и банда с името на бара, в която от време на време ще свирят и двамата собственици, както и регулярно ще гостуват техни приятели от известни метъл и рок групи. 

Източник: iconvsicon.com