КОЛЬО ГИЛЪНА: "Нови неща на КОНТРОЛ? Никога не казвай никога!"

09 Ноември 2009
news page

Днес, както ви бяхме предупредили, в студиото на радио Тангра Мега Рок, още рано сутринта дойде Кольо Гилъна.

Един от най-емблематичните вокалисти в българската история освети старта на голямата СЕДМИЦА НА КОНТРОЛ по радиото. В приятна, ведра и празнична атмосфера, водещият Насо Русков зададе комбинация от очевидни + очаквани + нестандартни въпроси. Ето къс откъс:

НОВИ НЕЩА ДА ЧАКАМЕ ЛИ?
Ами на този етап, не! Защото всичките сме много ангажирани. Аз това много пъти го повтарям! Но пък по принцип, ‘никога не казвай никога’ е другият лаф! Но на този етап не очакваме да седнем да творим и да записваме нови парчета! Плюс това аз съм бил винаги на тоя принцип – ‘всяко нещо с времето си’!

Примерно, да се откаже човек на време, за да не става в един момент за посмешище! Защото има много примери! Е, сега не искам да ги изброявам, защото няма да е много етично, но има български колеги, които до ден днешен работят и вече започват, малко или много да омръзват на хората!

А, МЕЖДУ ДРУГОТО, КОГАТО НАПИШЕШ ‘КОНТРОЛ’ В GOOGLE, НЕ ИЗЛИЗА ПОЧТИ НИЩО ЗА ВАС, НО ВМЕСТО ТОВА ИЗЛИЗА ПАРЧЕТО ‘ГУБЯ КОНТРОЛ КОГАТО...’ НА КАРИЗМА...
Ми, да! На Миро е доста голям хит това. Така че, всичко, което е актуално и е популярно, то най-първо ще излезе! Макар че, който иска да намери КОНТРОЛ, винаги го намира. Достатъчно страници сме оставили в google-а!

Кольо
Гилъна в студиото на Тангра Мега Рок - до десния му крак е петното, където миналата седмица се извъка кучето на Милена - Пикльо!

Очаквай всеки момент текста на цялото интервю, в което КОЛЬО говори за:

- кой пише по-добри текстове - Владо Унгареца от Контрол или Любо Малковски от Ер Малък?

- как Димитър Воев написа текст за песен на Контрол?

- колко концерта на Контрол са били организирани от радио Тангра?

- какво мисли за Kultur Shock?

- какво беше Чувал Чувал?

- нещо за 10-ти ноември?

и много други.

Междувременно, прочети отново историческото интервю с Кольо Гилъна от 16 май 2006-та за ИСТОРИЯТА НА КОНТРОЛ!

Източник: radiotangra.com