OVERKILL в София на 18 февруари 2010

10 Ноември 2009
news page

Новината бе съобщена лично от вокалиста на култовата траш банда от Ню Йорк в пряка телефонна линия в 'Тангра Метъл Шок' снощи, понеделник вечер.

БОБИ 'БЛИЦ' ЕЛСУЪРТ бе категоричен:

"Идваме в София на 18 февруари, сега проверих точната дата! Нямаме търпение, защото имаме чудесни спомени от предишния ни концерт в България".

Разговорът бе по повод предстоящия нов албум на OVERKILL - 'Ironbound', който излиза на 29 януари 2010 от Nuclear Blast/Wizard.

Организаторът на концерта все още не го е обявил, но ние вече знаем кой е. Нека сам обаче представи своите планове на феновете и успех!!! 

Ето още откъси от разговора на Васил Върбанов с Боби:

OVERKILL 2010

ЗАЩО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИЯ ТОЛКОВА ОТРАНО?
Това е първият ни албум с Nuclear Blast, а те са известни като богове в рекламата и промоцията. Така че следваме техния график. Освен това, колкото повече се говори за OVERKILL, токлкова по-добре.

КАЖИ НИ ВСИЧКИ ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА АЛБУМА - КЪДЕ ГО ЗАПИСАХТЕ, КОЙ ГО ПРОДУЦИРА И ТАКА НАТАТЪК?
Продуцирахме си го сами, а го записахме в студиото на басиста ни ДиДи Върни в Ню Джърси. От доста отдавна сме в играта и си научихме добре урока, по-добре е тези пари да не излизат извън нашето семейство, ха ха ха.

За сметка на това, обаче, албумът беше смесен от Питър Тегтгрен от Hypocrisy в неговото студио в Швеция. Получи се много добре и сме много доволни, че един човек, който е фен на OVERKILL привнесе нещо от своя страничен поглед към музиката ни.

В ПРЕДИШНИЯ ВИ АЛБУМ, В ЕДНО ПАРЧЕ УЧАСТВА РАНДИ БЛАЙТ ОТ LAMB OF GOD. ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ НЯКАКВИ ГОСТИ В 'IRONBOUND'?  
Не, този път сме си само ние - в пълния ни блясък, ха ха ха.   

Пълният текст на интервюто с Боби 'Блиц' ще бъде публикувано тази седмица на RadioTangra.com, междувременно, слушайте разговора, както и парчета от предстоящия нов диск на OVERKILL в повторенията на 'Тангра Метъл Шок'-- вторик с/у сряда в полунощ и сряда от 18:00 ч БГ време.

TANGRA METAL SHOCK 

Източник: radiotangra.com