ODD CREW ще свирят заедно с ЕР МАЛЪК на 24 март - ще има и още!

17 Декември 2009
news page

Четвъртият рожден ден на радио Тангра Мега Рок ще бъде отпразнуван със СУПЕР КОНЦЕРТ в столичната зала ‘Универсиада’ на 24 март 2010.

След като в края на миналия месец обявихме първите участници в шоуто - легендарните ЕР МАЛЪК, сега имаме удоволствието да ви съобщим, че втората банда, която се включва е ODD CREW!

ODD CREW е българската група, за която днес феновете у нас говорят най-много! Шоуто в зала ‘Универсиада’ на 24 март (на практика) ще бъде за тях първото излизане на ГОЛЯМА СЦЕНА в София. По този повод, за да се концентрира в този супер концерт, бандата ще преустанови временно клубните си участия в страната и последното ще бъде в началото на февруари.

Идеята на екипа на радиото е да отбележи 4-тия рожден ден с един подчертано БЪЛГАРСКИ КОНЦЕРТ, в който ясно ще доминират по-твърдите ноти.

4 години Танга Мега Рок на живо с групи от 4 поколения в българския рок!

ЕР МАЛЪК и ODD CREW вече са ясни, очаквайте сензационни новини за другите две групи, които ще се включат в афиша за 24 март, както и информация за билетите – съвсем скоро! 

ODD CREW

ODD CREW са голямото откритие на българската метъл сцена през последната година. Убийствена група от много яки пичове, които свирят завладяваща музика. Заедно са (буквално) от деца, а след 11 години кариера като група – през 2008-ма те най-после тропнаха по масата и накараха всички да млъкнат и да погледнат към тях. След което издадоха ‘We Are What We Are’ - първия албум под новото си име.

Публиката го прие невероятно възторжено и днес, ТОВА Е най-горещата метъл група в България. В музиката им има нещо от духа на Machine Head и Down и нещо, което си е лично тяхно. Тази есен ODD CREW направиха празнична клубна обиколка на България, а също и турне от десетина дати в Англия, Германия, Швейцария и Унгария. Сега е време да се подготвим на голямото шоу на ODD CREW на супер концерта за 4-тия рожден ден на Тангра Мега Рок на 24 март 2010!

Източник: radiotangra.com