ANATHEMA също с ОРКЕСТЪР в 'Античния театър' в ПЛОВДИВ

03 Май 2012
news page

Култовата английска група ANATHEMA ще свири във 2-рия ден на SOUNDS OF THE AGES 2012 в 'Античния театър' в Пловдив през септември.

С шоуто си на 22.09, ANATHEMA се присъединяват към афиша на пловдивския културен форум, който тази година ще бъде открит с концерта на FISH и неговата група още на 21-ви.

ANATHEMA ще се представят пред фанатичните си почитатели с едно специално 90-минутно шоу с невероятни светлинни ефекти и звук, придружавани от Оркестъра на ПЛОВДИВСКАТА ФИЛХАРМОНИЯ.

Това бе съобщено днес на специална пресконференция от кмета на града - ИВАН ТОТЕВ и ВАСИЛ ВЪРБАНОВ от организаторите - Тангра Мега Рок.

ПЛОВДИВ ще бъде културната СТОЛИЦА на България на 21 и 22 септември.

След като през ноември 2010 направиха историческия ПЪРВИ РОК КОНЦЕРТ в софийската зала 'България', сега ANATHEMA се връщат, при това с ШОУ в магическата атмосфера на АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР и то вече въоръжени с чисто нов студиен албум.

'Weather Systems' излезе на 16 април и бе определен единодушно от феновете и от критиката за 'най-силният в историята на групата', а медиите на Острова и в света вече с още повече основание наричат 'ANATHEMA - НОВИТЕ PINK FLOYD'!

SOUNDS OF THE AGES постигна шумен успех още с първото си издание миналата есен!

БИЛЕТИТЕ за невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията бяха разграбени седмици предварително.

КУЛТУРНИЯТ ФОРУМ сега логично прераства в двуднево събитие.

Преди ANATHEMA, в предния ден - 21 септември, на голямата сцена в АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР пред феновете ще излезе невероятният FISH със своята група.

Легендарният певец на MARILLION ще изпълни най-добрите песни от тяхната история, както и парчета от своята великолепна солова кариера.

При това, за първи път в историята, някои от тях със симфоничен оркестър.

БИЛЕТИТЕ за двудневния форум ще намерите в системите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg от утре, 4 май.

ЦЕНИ: 28 лв единични билети за всеки от дните или 50 лв (комбо билет) - за двата дни. 

В деня на конкретния концерт - 35 лв, без възможност за комбо.

Отделно, в продажба ще има и силно ограничена категория golden circle (най-добрите места) - 45 лв + 45 лв за двата дни или 80 (комбо билет). Деца до 7 години – безплатно!

SOUNDS OF THE AGES 2012 се включва и в програмата 'Пловдив - кандидат за европейска столица на културата 2019'!




 

Източник: radiotangra.com