Bring the METAL HORNS back to the fans

29 January 2015
news page

След като във вторник възобновихме нашата благородна акция 'ДА СИ ВЪРНИМ МЕТЪЛСКИЯ ЗНАК', започнахаме да получаваме първите ваши снимки.

Този път ги разделихме в две отделни галерии - УПОТРЕБА и ЗЛОУПОТРЕБИ.

 

Това е една акция, която започнахме на местна почва в България още през есента на 2009, но сега очевидно се налага да я възродим.

Метълският знак - ръката, която прави рога, все повече и безобразно се използва от фигури - граждани и селяни, които не само нямат нищо общо със символиката му, но и дори не знаят, какво означава!

Изпратете ни на office@radiotangra.com снимки с показателни примери и ние ще ги качим в наша нова специална галерия - ето я предишната галерия.

Ще качваме не само фотоси със злоупотреби, но и с весели употреби на метълския знак. Това е причината и за две нови галерии.



Припомняме, че кампанията бе създадена преди 5 години от вокалиста на TWISTED SISTER - ДИИ СНАЙДЪР, който пусна специалния уебсайт - ДА СИ ВЪРНЕМ РОГАТА ОБРАТНО - Takebackthehorns.com.

"Растящата употреба и злоупотреба на знака с метъл рогата е обида за истинските фенове на музиката, която този знак представлява. Идеята на метъл рогата никога не е била да се правят от хора от хип-хоп, кънтри или поп общностите. Водихме дълга и тежка борба, за да наложим своята музика. Те нямат право да използват нашия знак!!!" - изрази своя гняв ДИЙ, който товя лято идва с групата в Каварна.

С пълно съзнание за смешната страна във всичко това, Takebackthehorns.com се посвещава не само на идеята да огласи проблема с това, че една от запазените марки на хеви метъл културата се използва под път и над път, но и информира и образова за зараждането и правилната употреба на ‘рогата’, което според ДИЙ щяло да обедини и заздрави световните метъл редици!

ИНТЕРВЮ С ДИЙ по ТАНГРА МЕГА РОК 

Нека не позволяваме да обезценят нашите ценности!

Очакваме вашите снимки на office@radiotangra.com.

Source: www.RadioTangra.com