TANGRA MEGA MULLETS отново се самовзривиха заедно в прослава на ЛЕМИ

29 Декември 2018
news page

Няма по-правилен начин да отпразнуваме живота и музиката на ЛЕМИ КИЛМИСТЪР от този – с шумно, напоително, емоционално рокенрол празненство, по време на което усмивките са повече от сълзите. Защото основната идея на тази декемврийска концертна вечер на радио ТАГРА МЕГА РОК не е да напомни за кончината, а да подчертае безсмъртието на един съвсем истински човек, роден навръх Коледа и превърнал се в легенда от величината на БОУИ и THE RAMONES.

Истината е, че в рамките на тези три години, откакто ТОЙ премина от другата страна, всички от екипа и приятелския кръг на ТАНГРА МЕГА РОК не са спирали да възхваляват ЛЕМИ и MOTÖRHEAD – и то не само с думи. Едва ли сте забравили първото тематично избухване на TANGRA MEGA MULLETS през 2016 – с голям, потен, претъпкан зимен лайв в София и истинско турне в страната през 2017, по време на което някои от най-важните парчета на MOTÖRHEADгърмяха с нови аранжименти, изваждайки от музикалната апатия дори притихнали места като Павликени.

На 28 декември 2018 всичко това се повтори – с подобаваща сила, китарна мощ, дълбаещ бас и феноменален отбор вокалисти, които превърнаха това не в зализан професионален трибют концерт, а в пънкарски, окъпан в уиски рокенрол пир, както подобава на MOTÖRHEAD и ЛЕМИ.

Очаквайте десетки снимки от ЕЛЕНА НЕНКОВА!

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ РЕПОРТАЖ
Източник: RadioTangra.com